viernes, 17 de diciembre de 2010

David Madí abandona la política

David Madí, cap de comunicació de CDC, ha anunciat de forma sorpresiva i sorprenent que abandona la vida política per passar al món de l'activitat privada. La trajectòria de David Madí va iniciar-se a mitjans anys noranta quan va fer de cap de gabinet de diverses conselleries fins que al 1997 va passar a ser cap de gabient de la conselleria d'Economia i Finances sota la direcció d'Artur Mas. Allà va començar la seva ascensió fins que al 2003 es va encarregar de dirigir la campanya de les primeres eleccions en les que va concòrrer Artur Mas amb una estratègia exitosa que malgrat la reitrada de Jordi Pujol va donar a CIU un exigu però nou triomf, tot ino poder governar després. 

Malgrat tot a les eleccions del 2006 Madí va dissenyar una campanya agressiva que no va donar els fruits esperats, ja que tot i guanyar de nou Artur Mas no va poder ser investit president i el tripartit es va repetir de nou. Al congrès de CDC celebrat l'any 2008 Madí va ser reelegit amb la puntuació més baixa, però tot i així Mas va confiar de nou en ell i li va encarregar la direcció de la campanya de les recents eleccions. I aqui Madí si la va encertar amb una estratègia centrista que va donar a CIU una victòria prou àmplia per poder governar.

Per això desprès d'aquest èxit la decisió de Madí ha estat totalment inesperada. Però sens dubte es una decisió que l'honora, ja que envia el missatge de que la política no ho es tot i que per tant es positiu tambè tenir una bona experiència al món professional. Ho fa en el millor moment: per la porta gran.

No hay comentarios:

Publicar un comentario